Breaking News

मंगलम रुक्मिणिरमानया सृमते

seeta shukee sanvaad

मंगलम र्मानेया मूर्ताए थे
मंगलम स्रिवत्सा भूषया शारगिने
मंगलम नंदा गोप्तमज़ाया
जया मंगलम नित्या शुभा मंगलम
पूताना कंसाधी पुनयी उनया जाना हरिने
पुरूहुता मुखा देव हितकराया
सूतया विजयसया सुंदरा मुखबज़ाया
शीता किरणदीकुला पवनया
जया मंगलम नित्या शुभा मंगलम
कालियमौलिंानी रंजीता पदभजाया
कलमबूढ़ा श्यामा दिव्या थनाए
कारुणया रासा वर्षी नयनारा विंधाया
कल्याणा गुना रत्ना वारी निधाए
जया मंगलम नित्या शुभा मंगलम
नवा नीता चूराया नंदाधी गोपागो
रक्षिने गोपिका वल्लभाया
नराधा मुनिन्द्रा नूठा नामधेया यथे
नारायाणा नंदा तीरता गुरावे.
[To English wish4me]

 

Mangalam rmaneya moorthaye the
Mangalam srivatsa bhooshaya shargine
Mangalam nanda gopatmajaya
Jaya mangalam nitya shubha mangalam
Poothana kamsadhi punyi unya jana harine
Puruhutha mukha deva hitakaraya
Soothaya vijayasya sundara mukhabjaya
Sheetha kiranadikula pavanaya
Jaya Mangalam Nitya Shubha mangalam
Kaliyamoulimani ranjitha padabhjaya
Kalambudha shyama divya thanaye
Karunya rasa varshi nayanara vindhaya
Kalyana guna ratna vari nidhaye
Jaya Mangalam Nitya Shubha mangalam
Nava neetha chooraya nandadhi gopago
Rakshine gopika vallbhaya
Naradha munindra nutha namdheya yathe
Narayana nanda thirtha gurave.

Check Also

vatt-tree

वट वृक्ष की धार्मिक विशेषताएं

हिंदू धर्म में वट वृक्ष को एक पवित्र और पूजनीय पेड़ माना जाता है, जिसे शक्ति, दीर्घायु, और समृद्धि का प्रतीक माना जाता है। इस पेड़ में....