Breaking News

गोपाला मेवा दैवतम भजे सदा गोपाला मेवा दैवतम

gopal
gopal

गोपाला मेवा दैवतम भजे सदा गोपाला मेवा दैवतम
सर्वा लोका करणाम सत्या कमडईगुनाम
भक्तानु ग्रहा भिव्यक्ता भव्या मूर्ति धारिनाम
यादवब्धि चंद्रा मीहा यातिजना मोहपहँ
कंसदी वयरी विरामा कलीता दिव्या विग्रहम
गोपिका वाना कुंुदा गुरुतरा चंद्रोदयाँ
घोरा संसरा करना वारना केसरिणाम
मानसापी ना गाना यमी माधवा दाँया दैईवाम
[To English wish4me]

Gopala Meva Daivatam Bhaje Sada Gopala Meva Daivatam
Sarva Loka Karanam Satya Kamadigunam
Bhaktanu Graha Bhivyakta Bhavya Moorti Dharinam
Yadavabdhi Chandra Miha Yatijana Mohapaham
Kamsadi Vyri Virama Kalita Divya Vigraham
Gopika Vana Kumuda Gurutara Chandrodayam
Ghora Samsara Karana Varana Kesarinam
Manasapi Na Gana Yami Madhava Danya Daivam

Check Also

bhandara

भंडारे या लंगर का प्रसाद खाना चाहिए

भंडारे या लंगर का प्रसाद खाना या नहीं? धार्मिक स्थलों पर आयोजित भंडारे ने निर्धनों को सहारा देते हैं, लेकिन सक्षम व्यक्ति के लिए सेवा या....