Breaking News

आइसो चटक मटक सो ठाकुर

Aiso chatak matak so thakur

तीनो लोकन हू में नाए

तीनो लोकन हू में नाए
तीनो लोकन हू में नाए

आइसो चटक मटक सो ठाकुर
तीनो लोकन हू में नाए

टीन तौर ते टेडो दीखे
टीन तौर ते टेडो दीखे

नट किसी चलघाट यह सीखे
नट किसी चलघाट यह सीखे

टेढ़े नैन च्लवे तीखे
टेढ़े नैन च्लवे तीखे

सब देवन को देव
सब देवन को देव

ठओ ये ब्रज में घेरे गाय
ठओ ये ब्रज में घेरे गाय

आइसो चटक मटक सो ठाकुर
तीनो लोकन हू में नाए

तीनो लोकन हू में नाए
तीनो लोकन हू में नाए

ब्रह्मा मो कियो पचहतायो
ब्रह्मा मो कियो पचहतायो

दर्शन को शिव ब्रज में आयो
दर्शन को शिव ब्रज में आयो

मान इंद्रा को डोर भगायो
मान इंद्रा को डोर भगायो

आइसो वैभव वारो
आइसो वैभव वारो

आइसो वैभव वारो
ठओ ये ब्रज में गारी खाए

आइसो चटक मटक सो ठाकुर
तीनो लोकन हू में नाए

तीनो लोकन हू में नाए
तीनो लोकन हू में नाए

बड़े बड़े असूरन को मरो
बड़े बड़े असूरन को मरो

नाग कालिया पकड़ पचाड़यो
नाग कालिया पकड़ पचाड़यो

सात डिना तक गिरिवर धार्‌यो
सात डिना तक गिरिवर धार्‌यो

आइसो बलि ठओ
आइसो बलि ठओ

आइसो बलि ठओ
खेलट में ग्वालन में पीट जाय

आइसो चटक मटक सो ठाकुर
तीनो लोकन हू में नाए

आइसो चटक मटक सो ठाकुर
तीनो लोकन हू में नाए

रूप च्चबीलो है ब्रज सुंदर
रूप च्चबीलो है ब्रज सुंदर

बिना बुलाए डोले घर घर
बिना बुलाए डोले घर घर

प्रेमी ब्रज गोपीन को चाकर
प्रेमी ब्रज गोपीन को चाकर

आइसो ब्रें बाधयो
आइसो ब्रें बाधयो

आइसो प्रेम बाधयो
माखन की चोरी धार्‌यो जाए

आइसो प्रेम बाधयो
माखन की चोरी धार्‌यो जाए

आइसो आइसो चटक मटक सो ठाकुर
तीनो लोकन हू में नाए

आइसो चटक मटक सो ठाकुर
तीनो लोकन हू में नाए

तीनो लोकन हू में नाए
तीनो लोकन हू में नाए

हो सखी आइसो चटक मटक सो ठाकुर
तीनो लोकन हू में नाए

आइसो चटक मटक सो ठाकुर
तीनो लोकन हू में नाए

आइसो चटक मटक सो ठाकुर
तीनो लोकन हू में नाए

आइसो चटक मटक सो ठाकुर
तीनो लोकन हू में नाए

आइसो चटक मटक सो ठाकुर
तीनो लोकन हू में नाए

तीनो लोकन हू में नाए
तीनो लोकन हू में नाए

तीनो लोकन हू में नाए
तीनो लोकन हू में नाए

तीनो लोकन हू में ना

[To English wish4me]

Teeno Lokan Hu Mein Naaye

Teeno Lokan Hu Mein Naaye
Teeno Lokan Hu Mein Naaye

Aiso Chatak Matak So Thakur
Teeno Lokan Hu Mein Naaye

Teen Thaur Te Tedo Deekhe
Teen Thaur Te Tedo Deekhe

Nat Kisi Chalghat Yeh Seekhe
Nat Kisi Chalghat Yeh Seekhe

Tedhe Nain Chlave Teekhe
Tedhe Nain Chlave Teekhe

Sab Devan Ko Dev
Sab Devan Ko Dev

Taau Ye Braj Mein Ghere Gaay
Taau Ye Braj Mein Ghere Gaay

Aiso Chatak Matak So Thakur
Teeno Lokan Hu Mein Naaye

Teeno Lokan Hu Mein Naaye
Teeno Lokan Hu Mein Naaye

Brahma Moh Kiyo Pachhtayo
Brahma Moh Kiyo Pachhtayo

Darshan Ko Shiv Braj Mein Aayo
Darshan Ko Shiv Braj Mein Aayo

Maan Indra Ko Door Bhagayo
Maan Indra Ko Door Bhagayo

Aiso Vaibhav Vaaro
Aiso Vaibhav Vaaro

Aiso Vaibhav Vaaro
Taau Ye Braj Mein Gaari Khaye

Aiso Chatak Matak So Thakur
Teeno Lokan Hu Mein Naaye

Teeno Lokan Hu Mein Naaye
Teeno Lokan Hu Mein Naaye

Bade Bade Asuran Ko Maro
Bade Bade Asuran Ko Maro

Naag Kaliya Pakad Pachadyo
Naag Kaliya Pakad Pachadyo

Saat Dina Tak Girivar Dharyo
Saat Dina Tak Girivar Dharyo

Aiso Bali Taau
Aiso Bali Taau

Aiso Bali Taau
Khelat Mein Gwalan Mein Pit Jaay

Aiso Chatak Matak So Thakur
Teeno Lokan Hu Mein Naaye

Aiso Chatak Matak So Thakur
Teeno Lokan Hu Mein Naaye

Roop Chhabilo Hai Braj Sundar
Roop Chhabilo Hai Braj Sundar

Bina Bulaye Dole Ghar Ghar
Bina Bulaye Dole Ghar Ghar

Premi Braj Gopin Ko Chaakar
Premi Braj Gopin Ko Chaakar

Aiso Brem Badhyo
Aiso Brem Badhyo

Aiso Prem Badhyo
Makhan Ki Chori Dharyo Jaye

Aiso Prem Badhyo
Makhan Ki Chori Dharyo Jaye

Aiso Aiso Chatak Matak So Thakur
Teeno Lokan Hu Mein Naaye

Aiso Chatak Matak So Thakur
Teeno Lokan Hu Mein Naaye

Teeno Lokan Hu Mein Naaye
Teeno Lokan Hu Mein Naaye

Ho Sakhi Aiso Chatak Matak So thakur
Teeno Lokan Hu Mein Naaye

Aiso Chatak Matak So thakur
Teeno Lokan Hu Mein Naaye

Aiso Chatak Matak So thakur
Teeno Lokan Hu Mein Naaye

Aiso Chatak Matak So thakur
Teeno Lokan Hu Mein Naaye

Aiso Chatak Matak So thakur
Teeno Lokan Hu Mein Naaye

Teeno Lokan Hu Mein Naaye
Teeno Lokan Hu Mein Naaye

Teeno Lokan Hu Mein Naaye
Teeno Lokan Hu Mein Naaye

Teeno Lokan Hu Mein Naaye

Check Also

vatt-tree

वट वृक्ष की धार्मिक विशेषताएं

हिंदू धर्म में वट वृक्ष को एक पवित्र और पूजनीय पेड़ माना जाता है, जिसे शक्ति, दीर्घायु, और समृद्धि का प्रतीक माना जाता है। इस पेड़ में....