Breaking News

घर छोड़ने से पहले प्रार्थना

kaliyug ka puneet prataap

यसशिओो नामा-रूपाभयाम यादेवे-सर्वा-मंगला
त्यो-संस्मा-रानाते पुंसां सर्वाटो जया मंगलम
लाभ-स्ट्ेशाम जया-स्ट्ेशाम कुटा-स्ट्ेशाम पारा-भावाह
एशा-मींदी-वराश्यवे हृदयस्तु जनारधनह.

.
[To English Wish4me]

Yasshivo nama-rupaabhyam yadeve-sarwa-mangala
Tayoh-samsma-ranaate pumsaam sarwato jaya mangalam
Laabha-sthesham jaya-sthesham kuta-sthesham paraa-bhavah
Yesha-mimdee-varashyave hrudayasthu janaardhanh.

.

  • Videos
  • Playlists
  • 359 more
  • 18 more
    • Check Also

      nastik

      एक नास्तिक की भक्ति

      इस कहानी में हरिराम नामक आदमी के बदलते दृष्टिकोण और उसकी नास्तिकता से बच्चे को दवा देने की भरपूर भावना को दर्शाया गया है।.........