Breaking News

सालासर के मंदिर में हनुमान विराजे रे

saalaasar ke mandir mein hanumaan viraaje re
saalaasar ke mandir mein hanumaan viraaje re

थारे झांझ नगाड़ा बाजे रे,
सालासर के मंदिर में हनुमान विराजे रे।
हनुमान विराजे रे बठे बजरंग विराजे रे॥

भारत राजस्थान में जी सालासर एक ग्राम,
सूरज शामी बनो देवरों महमा अप्रम पार।
थारे लाल ध्वजा फेहरावे रे,
सालासर के मंदिर में हनुमान विराजे रे॥

नारेला की गिनती कोनी बाबा सुवरण छत्र हजार,
दूर देश से दर्शन करने आवे नर और नार।
थारे जात जडूला लादे रे,
सालासर के मंदिर में हनुमान विराजे रे॥

राम दूत अंजनी के सुत्त का धरे हमेशा ध्यान,
सेवक गण चरणों का चाकर लाज रखो हनुमान।
बाबा बडो पार लगावे रे,
सालासर के मंदिर में हनुमान विराजे रे॥

wish4me to English

thaare jhaanjh nagaada baaje re,
saalaasar ke mandir mein hanumaan viraaje re.
hanumaan viraaje re bathe bajarang viraaje re.

bhaarat raajasthaan mein jee saalaasar ek graam,
sooraj shaamee bano devaron mahama apram paar.
thaare laal dhvaja pheharaave re,
saalaasar ke mandir mein hanumaan viraaje re.

naarela kee ginatee konee baaba suvaran chhatr hajaar,
door desh se darshan karane aave nar aur naar.
thaare jaat jadoola laade re,
saalaasar ke mandir mein hanumaan viraaje re.

raam doot anjanee ke sutt ka dhare hamesha dhyaan,
sevak gan charanon ka chaakar laaj rakho hanumaan.
baaba bado paar lagaave re,
saalaasar ke mandir mein hanumaan viraaje re.

Check Also

हनुमान जी की पूजा का विग्रह अनुसार फल

भगवान हनुमान के विभिन्न स्वरूपों और उनकी पूजा के महत्व के बारे में जानकारी प्राप्त करें। इन स्वरूपों की पूजा से भक्तों को अलग-अलग शक्तियों...