Breaking News

थारी सांवली सूरत वालो भेष

थारी सांवली सूरत वालो भेष हो बंसी वाला
हो जादू डारा आजो जी माहरे देश

सावन आवन केह गए जी कोई कर गए कोल अनेक
गिनता गिनता घिस गई माहरी आंग्लियाँ की रेख
हो बंसी वाला आजो जी माहरे देश

जोगन हो ये भी जंगल जंगल पाया ना थारो भेद
थारी सूरत कारण संवारा हे धर लियो भगवा वेश
हो बंसी वाला आजो जी माहरे देश

मोर मुकट पिताम्भर सोहे घुंगर वाला केश
मीरा को प्रभु गिरधर मिलियो ढूंडू बड़ा स्नेह
हो बंसी वाला आजो जी माहरे देश………….,


झूलो रे माहरा प्यारा रे सांवरियां थाणे जुलावे राधा प्यारी

रिमझिम रिमझिम बदरी बरसे
रेशम खीर सरो को तरसे,
मन में लगन लागी भारी
थाणे जुलावे राधा प्यारी

सावन मॉस सुहानो आयो
भाव चोगनो मन हरशायो
झूम चली ब्रिज की नारी
थाणे जुलावे राधा प्यारी

थारो पीताम्बर उड़ उड़ जावे
म्हारा मन में प्रीत जगावे,
सखियाँ हस हस देवे तारी
थाणे जुलावे राधा प्यारी

वन वन पंशी कर ते कोलाहर
सत्य शरण में थे प्रती पालक,
चरण कमल की बलिहारी
थाणे जुलावे राधा प्यारी………………

Translate into English

Thari dusky Surat people disguise themselves as Bansi Wala
Ho Jadoo Dara Ajo Ji Mahre Desh

Sawan awan keh gaye ji koi kar gaye kol many
counting counts eroded mahri anglian ke kehte
ho bansi wala ajo ji mahre desh

Jogan ho ye bhi jungle jungle paaya na tharo distinction
Thari surat karna savara oh dhar leo saffron disguise
Ho bansi wala ajo ji mahare country

Mor Mukat Pitambhar Sohe Ghungar Wala Hair
Meera Ko Prabhu Girdhar Miyo Dhundu great affection
Ho Bansi Wala Ajo Ji Mahre Desh………….,


Jhulo Re Mahara Pyara Re Saawariya Thane Juleway Radha Pyari

Rimjhim drizzle badri rain
Resham kheer longing for saro,
Main lagna laggi heavy
Thane Julewe Radha pyari

Sawan Moss Suhano Aayo
Bhava Chogno Man Harshayo
Jhoom Chali Bridge Ki Nari
Thane Juleway Radha Pyari

Tharo Pitambar Ud Ud Jaave
Wake love in my mind,
Sakhiyan Hus Hus Deve Tari
Thane Julewe Radha Pyari

Van Van Panshi Kar Te Kolahar
Truth was in shelter Prati Palak,
Charan Lotus’s Balihari
Thane Juleway Radha Pyari…………….. .

https://www.youtube.com/watch?v=-Q_nracwz8U

Check Also

vatt-tree

वट वृक्ष की धार्मिक विशेषताएं

हिंदू धर्म में वट वृक्ष को एक पवित्र और पूजनीय पेड़ माना जाता है, जिसे शक्ति, दीर्घायु, और समृद्धि का प्रतीक माना जाता है। इस पेड़ में....