Breaking News

देशड़लो रंग रूड़ो राणा जी


देशड़लो रंग रूड़ो राणा जी थारो देशड़लो रंग रूड़ो
कोनी पेरूली थारो चूड़ो रे राणा जी थारो देशड़लो रंग रूड़ो

थारे देशां में राणा साधु नहीं थे
लोग बसे सब कूड़ो नहीं भावे राणा देशड़लो रंग रूड़ो

काजळ टीकी राणा म्हें सब कुछ छोड्रया
छोड्यो माथे वालो जूडो रे राणा नहीं पेरूली थारो चूड़ो
देशड़लो रंग …..

मेवा मिसरी राणा सब कुछ छोड्या
छोड़यो शक्कर ने गुड़ो रे राणा जी थारे देशड़लो रंग रूड़ो
देशड़लो रंग …..

तन की आस राणा कबहुं न कीनी,
ज्यूं रण माँहि शूरो रे राणा जी थारो देशड़लो रंगरूड़ो,
देशड़लो रंग

बाई मीरां केवे प्रभुजी गिरधर नागर,
वर पायो मैं पूरो पूरो रे राणाजी थारो देशड़लो रंगरूड़ो
देशड़लो रंग …..

Translate in English

Desadlo Rang Rudo Rana Ji Tharo Desdallo Rang Rudo
koni peruli tharo chudo re rana ji tharo deshdalo rang rudo

There was no Rana Sadhu in There Desh
People settled all do not litter, Bhave Rana Deshdalo color Rudo

Kajal tiki rana left me everything
Chhodyo mathe walo judo re rana nahi peruli tharo chudo
Deshlo color…..

Mewa Misri Rana left everything
Leave sugar ne gudo re rana ji thare deshdalo color rudo
Deshlo color…..

Tan ki hope Rana kabhun na kini,
Jun Ran Mahi Shuro Re Rana Ji Tharo Desdalo Rangrudo,
country colors

Bai Miraan Keve Prabhuji Girdhar Nagar,
Var Payo Main Puro Pooro Re Ranaji Tharo Desdallo Rangrudo
Deshlo color…..

Check Also

हनुमान जी की सेवा और बलिदान की कहानी

करीब 95 साल पहले की बात है । राजस्थान के अलवर इलाके में एक गडरिया भेड़ चराते हुए जंगल में चला गया । अचानक किसी ने उसे कहा कि........